تاثیر شیردهی بر سلامت روان مادران

یک مرور سیستماتیک جدید به بررسی اثرات شیردهی بر سلامت روان مادران برای ارائه توصیه‌هایی برای شیردهی پرداخته است.

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد به نقل از هندوستان تایمز، از ۳۶ مطالعه ای که رابطه آماری معنی داری بین تغذیه با شیر مادر و سلامت روان را مورد بررسی قرار دادند، ۲۹ مورد از آنها دریافتند که شیردهی با علائم سلامت روانی کمتری همراه است و یک مطالعه نشان داد که تغذیه با شیر مادر با افزایش علائم سلامت روان مادر مرتبط است.

نتایج این مطالعه در مجله سلامت زنان منتشر شده است.

مگان یوئن و اولیویا هال از دانشکده پزشکی چان دانشگاه ماساچوست و همکارانش دریافتند که به طور کلی، تغذیه با شیر مادر با بهبود سلامت روان مادر مرتبط است. با این حال، اگر مادری در شیردهی مشکلاتی داشته باشد یا بین انتظاراتش و تجربه واقعی خود تفاوت داشته باشد، شیردهی با پیامدهای منفی سلامت روان همراه است.

از ۳۴ مطالعه ای که رابطه آماری معنی داری بین تغذیه با شیر مادر و علائم افسردگی پس از زایمان نشان دادند، ۲۸ مطالعه نشان دادند که تغذیه با شیر مادر با کاهش خطر علائم افسردگی پس از زایمان مرتبط است.

سوزان جی، سردبیر مجله سلامت زنان و مدیر اجرایی موسسه سلامت زنان دانشگاه مشتر المنافع ویرجینیا می‌گوید: «برای کمک به پزشکان در شخصی سازی تغذیه با شیر مادر و مشاوره بهداشت روان، مهم است که بدانیم در حالی که شیردهی به طور کلی با بهبود سلامت روان مادر همراه است، اگر مادر مشکلات شیردهی را تجربه کند یا این تجربه انتظارات او را برآورده نکند، می‌تواند پیامدهای منفی بر سلامت روان داشته باشد». 

انتهای پیام/ 

 

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه