در چهارمین سفر رئیس جمهور به خوزستان چه گذشت؟

«سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان، صبح امروز برای چهارمین بار به استان خوزستان سفر کرد. افتتاح ابرپروژه‌ی آبرسانی غدیر یکی از اهداف سفر رئیس دولت سیزدهم به خوزستان بود.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از اهواز، آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان، صبح امروز برای انجام سفری یک روزه با هدف افتتاح ابرپروژه‌ی آبرسانی غدیر از طریق فرودگاه دزفول وارد استان خوزستان شد و در آیینی مورد استقبال صادق خلیلیان استاندار خوزستان، امام جمعه، فرماندار و نماینده دزفول و جمعی از مسوولان استانی قرار گرفت.

 

 

حضور رییسی در جمع مردم روستای «احمدفداله»

رئیس دولت سیزدهم سپس به منظور بررسی مشکلات منطقه احمد فداله در بخش شهیون دزفول با بالگرد عازم این منطقه محروم شد.

مردم منطقه احمد فداله پس از اطلاع از حضور رئیس جمهور در این منطقه در نقاط مختلف نظیر دره کاید و امامزاده احمد فداله مستقر شدند تا با آیت الله رئیسی دیدار کنند.

رییس جمهور با حضور در بین روستاییان محروم منطقه «احمدفداله» با مردم این منطقه دیدار و گفت‌وگو کرد و عشایر این روستای کم‌برخوردار ضمن استقبال از رییسی، مشکلات خود در حوزه‌هایی نظیر اشتغال، مسکن، بهداشت، فضای آموزشی و نبود جاده و راه دسترسی را با رییس دولت سیزدهم مطرح کردند.

 

در این دیدار مهمترین مشکل این منطقه از سوی ساکنان جاده دسترسی عنوان شد و روستاییان خواستار رسیدگی رئیس جمهور به این مشکل شدند.

بهره‌برداری از طرح بزرگ آبرسانی غدیر

امروز ابرپروژه آبرسانی غدیر، با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید. این طرح در اولین سال از عمر دولت با دستور رییس جمهور و تخصیص اعتبار شتاب زیادی گرفت.

از جمله دستاوردهای طرح بزرگ آبرسانی غدیر آثار اجتماعی از جمله ارتقای رفاه و کیفیت زندگی ساکنان روستاهای هدف، پیشگیری از مهاجرت و ایجاد محیط پایدار، آثار اقتصادی شکوفایی اقتصادی منطقه و رونق تولید است.

در عین حال شکوفایی استعدادها و امکان بهره‌گیری از ظرفیت‌های‌ خاص و ویژه هر یک از مناطق کشور در جای خود و آثار سیاسی و امنیتی، افزایش تعلق‌خاطر نسبت به سرزمین مادری و اعتماد به مدیریت کلان کشور و تقویت امنیت کشور با حفظ پراکنش جمعیتی به ویژه در مناطق مرزی از دیگر اثرات مثبت این طرح است.

 

 

مدیریت جهادی در طرح غدیر

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، امروز در آیین بهره برداری از طرح غدیر با قدردانی از بیش از دو هزار نفر که به صورت شبانه روزی در طراحی و اجرای طرح آبرسانی غدیر مشارکت داشتند، گفت: ایرانی بودن تمام اقدامات از طراحی، اجرا و تجهیزات به کار رفته در این طرح باعث افتخار است.

وی اجرای طرح غدیر در کمترین زمان را موجب بالا رفتن توقع ما و مردم دانست و افزود: از مسوولان استان خوزستان از جمله سازمان آب و برق و پیمانکاران انتظار می‌رود سایر طرح‌های استان را نیز با مدیریت جهادی همچون طرح غدیر اجرا و تکمیل کنند.

 

آیت الله رئیسی رفع مشکل آب آشامیدنی را یکی از خواسته های مردم خوزستان دانست و اظهارکرد: همه کشور مدیون خوزستان است چون روزهای سختی را در مقابل ستمگران و صدامیان در جنگ تحمیلی سپری کرد.

مجاهدت مردم خوزستان

رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از نقاط استان خوزستان به رغم تهدیدهای دشمن ماندند و مجاهدانه از ارزش‌های کشور دفاع کردند، بیان کرد: خوزستان سرزمین مجاهدان، ایثارگران و شهیدانی است که مردانه ایستادند و فتح المبین خلق کردند.

وی افزود: مردم خوزستان در دوران دفاع مقدس با سلاح مقابل دشمن ایستادند و اکنون با اقدام انقلابی و جهادی باید مشکلات را رفع و با تحقق شعار ما می‌توانیم دشمنان را مایوس کنند.

رئیس جمهور بیان کرد: همه افرادی که در دوران دفاع مقدس مقابل دشمن نقش جهادی داشتند امروز باید در تولید، ساخت جاده، فعال کردن کارخانه های نیمه تعطیل و تعطیل، مسکن سازی و اشتغال فعالیت کنند.

آیت الله رئیسی حضور در منطقه محروم احمد فداله دزفول را یادآور شد و اظهارداشت: مردم این منطقه به رغم تلاش گروه های جهادی مشکلات زیادی از جمله جاده داشتند که باید برای رفع مشکلات آنها اقدام شود.

رئیس جمهور پس از افتتاح طرح میان‌مدت غدیر، خوزستان را به مقصد تهران ترک کرد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، با اجرای طرح آبرسانی غدیر، آب ۲۶ شهر و یک هزار و ۶۰۰ روستای خوزستان، به لحاظ کمی ۱۰۰ درصدی و به لحاظ کیفی ۵۰ درصد تامین می‌شود.

برای این طرح که ۷۸ کیلومتر خطوط انتقال و همچنین احداث دو ایستگاه پمپاژ W۲ و شهید چمران به همراه افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ ام‌الدبس اجرا شده، تاکنون دوهزار میلیارد تومان هزینه شده است که یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن از محل اسناد خزانه تامین شده است.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه