اولتیماتوم امام جمعه دیر: دو هفته مهلت می‌دهم آب شهرستان حل شود

خطیب جمعه دیر خواستار افزایش سهمیه شیرین‌سازی آب در پروژه آبشیرین کن دیر شد و گفت: موانع سر راه این پروژه و بحث محیط زیست و مسائل دیگر باید حل شود؛ یکی دو هفته مهلت می‌دهم اگر حل نشد حرف‌هایی دارم که هفته‌های آینده خواهم گفت

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از شهرستان دیر، حجت الاسلام سیدعلی حسینی امام جمعه دیر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندر دیر، اظهار داشت: مسؤولان براساس داشته‌ها وعده دهند و توقع ایجاد نکنند، مردم به اندازه کافی توقع دارند.

امام جمعه دیر با بیان اینکه مشکل فرسودگی شبکه آبرسانی و کیفیت آب دیر یکباره بوجود نیامده است، افزود: ضمن پیگیری مصرانه مشکلات مردم، باید روشنگری و تبیین کنیم که مردم بدانند مسئله آب دیر به تازگی اینگونه نشده است.

وی ادامه داد: آب شرب دیر به گونه‌ای است که گاهی اوقات نمی‌توان به صورت زد؛ بعضی‌ها زورشان نمی‌رسد که آبشیرین کن یا آب شیرین بخرند.

حسینی با اشاره به اینکه بخشی از مسئله را می‌شود حل کرد، یادآور شد: سهمیه آب شهرستان را گاهی اوقات کم می‌کنند؛ بعضی چیزها پول نمی‌خواهد با یک تشر و پیگیری نماینده مجلس حل می‌شود که سهمیه آب شهرستان را کم نکنند.

وی با تاکید بر لزوم پیگیری جدی نماینده مجلس درخصوص مسئله آب دیر، گفت: برای اصلاح شبکه آبرسانی میلیاردها تومان پول نیاز است که نماینده مجلس باید پیگیری کند اما با این حال مردم واقعیات را بدانند و توقع نداشته باشند یک روزه شبکه آبرسانی اصلاح شود.

خطیب جمعه دیر خواستار افزایش سهمیه شیرین‌سازی آب در پروژه آبشیرین کن دیر شد و تاکید کرد: موانع سر راه این پروژه و بحث محیط زیست و مسائل دیگر باید حل شود؛ یکی دو هفته مهلت می‌دهم اگر حل نشد حرف‌هایی دارم که هفته‌های آینده خواهم گفت که محیط زیست چرا جاهای دیگر گیر نمی‌دهد اینجا که نوبت آب مردم شد جلوگیری می‌کند.

وی گفت: بخشنامه وزیر کشور دست فرمانداران جدید در انتخاب همکارانشان بسته است؛ بنده بارها گفته‌ام که در عزل و نصب‌ها دخالتی ندارم اما اینکه فرمانداری نتواند معاونش را عوض کند وقتی از ناحیه خود وزارت کشور هم باشد واویلا است.

حسینی عنوان کرد: جوانان و گروه‌های فرهنگی ما و معاونت پرورشی آموزش و پرورش برای فعالیت‌هایشان نیاز به مساعدت دارند.

وی خواستار تعیین تکلیف زمین‌های محله خورخندل شهر دیر شد و ادامه داد: اگر مسئله ته لنجی ساماندهی شود، مشکلات مردم حل می‌شود اما تا زمانی که این مشکل حل نشود و گمرک برگ سبز و پته‌ای به مردم ندهد، این کالاها از نظر نیروی انتظامی قاچاق محسوب می‌شود.

امام جمعه دیر بیان کرد: ته لنجی به نام ملوان و به کام دیگران نشود بلکه این جنس باید وارد بازار شود و از آن طرف اجناس ارزانتر شود اما اگر بنا بر این باشد که این کالاها به صورت عمده از شهرستان خارج شود من طرفداری نمی‌کنم بنابراین دفاع ما از ساماندهی ته لنجی در این چهارچوب است.

وی با اشاره به روز قانون اساسی، خاطرنشان کرد: قانون اساسی میثاق ملی ما است و همه باید به آن پایبند باشند.

حسینی درباره روز جهانی معلولین، تاکید کرد: خانواده‌ها با عواملی که باعث معلولیت می‌شوند آشنا شده و پیشگیری کنند.

وی با اشاره به حماسه ۱۳ آذر سال ۵۷ و گرامیداشت یاد شهیدان احمد حیدری و سمنبر عالی پور، گفت: سال‌های قبل این روز به نام شهرستان دیر نامگذاری شد ولی متاسفانه در این زمینه کار خوبی انجام نشد در حالی که باید ستاد و کمیته‌ای تشکیل و ظرفیت‌های شهرستان معرفی شود.

حسینی با تبریک روز دانشجو، بیان کرد: دانشجویان ما به عنوان افسران جنگ نرم در مقابل جنگ نرم دشمن بایستند و آرمان خواهی و استقلال طلبی داشته باشند و نهصت علمی را به پیش برده و آرمان شهدای ۱۶ آذر را فراموش نکنند.

وی درباره مذاکرات وین، عنوان کرد: هیات ایرانی با رعایت سه اصل حکمت، عزت و مصلحت اولویت اول را به لغو تحریم‌ها دادند.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه