برپایی جشن ویژه افراد دارای معلولیت در مناطق 22 گانه/ آغاز بهره برداری از سراهای محله مناسب‌سازی شده

مدیرکل سلامت شهرداری تهران از برپایی22 جشن ویژه افراد دارای معلولیت و آغاز بهره برداری از سرای محله های مناسب سازی شده خبر داد.

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار کارآفرینان اقتصاد،  با تاکید بر لزوم گرامیداشت ۱۲ آذرماه "روز جهانى افراد دارای معلولیت" افزود: اداره کل سلامت شهرداری تهران به منظور تلاش در راستای آگاه‌سازی و حساس‌سازی جامعه درخصوص توجه به افراد دارای معلولیت، ویژه برنامه‌هایی را در شهر تهران طراحی و با همکاری سازمان‌های دولتی و غیردولتی اجرا می‌کند. وی، ارتقاء سطح نشاط و روحیه مطالبه گری افراد دارای معلولیت، ارتقای فرهنگ سازی شهروندان در خصوص چالش‌ها  و مسائل اجتماعی افراد دارای معلولیت، معرفی فعالیت‌ های افراد دارای معلولیت و سازمان‌های غیردولتی فعال(NGOs)  در حوزه معلولیت به شهروندان را از اهداف اصلی در طراحی برنامه های روز جهانی و هفته ملی افراد دارای معلولیت برشمرد.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران، شعار شهرداری تهران در  سال ۱۴۰۰ را "# نه به _ محدودیت" عنوان کرد و افزود: در اجرای این برنامه ها سازمان بهزیستی، سازمان های غیردولتی(NGOs)  فعال در حوزه افراد دارای معلولیت، واحدهای تابعه شهرداری تهران، مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران،کانون های اجتماعی  افراد دارای معلولیت محله های شهر تهران همکاری دارند. 

وی با اشاره به تدوین و ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی "روز جهانی و هفته ملی افراد دارای معلولیت" افزود: باتوجه به ضرورت پیش بینی برنامه های شاد و مفرح برای افراد دارای معلولیت و خانواده آنها، جشن ویژه افراد دارای معلولیت و خانواده در سطح مناطق ۲۲گانه برگزار می‌شود. 

مدیرکل سلامت شهرداری تهران ادامه داد:  باتوجه به مناسب‌سازی سرای محله ها در هر منطقه در طول سال، سراهایی که عملیات مناسب‌سازی آنها به پایان رسیده است، در هفته ملی افراد دارای معلولیت مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. 

صاحب تاکید کرد: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و فشارهای روانی، اقتصادی و... وارده بر شهروندان به ویژه گروه های خاص همزمان با فرارسیدن روز جهانی و هفته ملی افراد دارای معلولیت، ضروری است نسبت به شناسایی  شهروندان دارای معلولیت و خانواده آنها به منظور ارائه خدمات در حوزه حمایت احساسی، ارتباطی، معیشتی، روانشناختی و مشاوره، همچنین پیش بینی برنامه هایی به منظور ارتقای شبکه اجتماعی این گروه در سطح پهنه های شهر تهران برگزار می شود. 

وی افزود: اقداماتی در راستای شناسایی شهروندان نیازمند دارای معلولیت در سطح محله ها صورت می پذیرد. در همین راستا  بعد از بررسی نوع نیاز های  این افراد، خدمات مقتضی ارائه می‌شود.  از جمله این خدمات می‌توان به ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی، ارائه خدمات درمانی، اهدای بسته های حمایتی و بهداشتی  و ... اشاره کرد. 

وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه ها توسعه کمی و کیفی کانون افراد دارای معلولیت به منظور تقویت شبکه های اجتماعی و ارتباطی شهروندان دارای معلولیت و خانواده آنها است. 

به گفته این مسئول، همچنین نشست با نخبگان علمی، ورزشی، فرهنگی و فعالین اجتماعی حوزه معلولین به منظور تکریم و تقدیر از افراد دارای معلولیت نخبه درحوزه های علمی، ورزشی، فرهنگی و همچنین فعالین اجتماعی، و ایجاد فضایی باهدف انتقال خواسته ها و نیازهای این گروه به مدیران ارشد شهری،نشستی نیز در سطح مناطق ۲۲ برگزار می شود. 

مدیرکل سلامت شهرداری تهران، از اجرای ۵۰ عنوان ویژه برنامه با موضوعاتی نظیر نشست های تخصصی کارآفرینی ویژه افراد دارای معلولیت، تورهای تخصصی تفریحی، فرهنگی، مسابقات ورزشی و رویدادهای بازی محور و ... در سطح شهر تهران خبر داد.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه