حضور 302 داوطلب در انتخابات مجلس شورای اسلامی در شیراز

فرماندار شهرستان شیراز گفت: بیش از 302 نفر نامزد حضور در انتخابات در شهرستان شیراز هستند و اخذ رای از افراد در 875 شعبه رای انجام خواهد شد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از شیراز، لطف الله شیبانی پیش از ظهر امروز ۲۴ بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت برگزاری انتخابات در شهرستان‌های شیراز و زرقان بیان کرد: دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در شهرستان شیراز در 875 شعبه اخذ  برگزار می شود که 46 شعبه در شهرستان زرقان و مابقی در شهرستان شیراز متمرکز است.

وی افزود: در حال حاضر 302 کاندیدا در شهرستان شیراز تایید صلاحیت شده اند این در حالی است که امروز آخرین فرصت برای تغییر حوزه انتخابیه توسط کاندیداهای حاضر در انتخابات است.

به گفته این مقام مسوول 17 نفر دارای مدرک تحصیلی کارشناسی، 223 نفر کارشناسی ارشد، 48 نفر دکترا و 7 نفر دارای تحصیلات حوزوی  هستند.

فرماندار شهرستان شیراز همچنین از برگزاری انتخابات در 4 حوزه که به اقلیت های مذهبی اختصاص داده شده است خبر داد و افزود: مجموع  افرادی که در حوزه انتخابیه شیراز انصراف یا تغییر حوزه انتخابیه داده اند  12 نفر مرد و یک نفر خانم است.

وی در خصوص حضور عوامل اجرایی در انتخابات نیز عنوان کرد: بیش از 11 هزار و 400 نفر در انتخابات پیش رو فعالیت خواهند داشت که در هر حوزه انتخابیه بر اساس فراخوان های داده شده یک نفر از دانشجویان به عنوان عضو اجرایی، یک نفر از ادارات دولتی، 5 نفر عوامل فرهنگی ، 3 نفر اعضای نظارت و اعضای امنیت 3 نفر در نظر گرفته شده است.

شیبانی متذکر شد: گرایش های سیاسی در بررسی صلاحیت ها هیچ گونه دخالتی نداشته و پس از تایید صلاحیت ها مشخص شد که در تمامی گرایش های سیاسی رسمی افراد مختلفی در انتخابات حضور دارند.

به گفته این مقام مسوول، انتخابات در شهرستان شیراز به صورت نیمه الکترونیک برگزار خواهد شد.

شیبانی تصریح کرد: در تمامی جلسات وزارت کشور آمادگی شهرستان شیراز برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک اعلام شد اما در کشور تنها چهار حوزه انتخابیه آبادان، قم، ملایر و رشت به صورت تمام الکترونیک انتخابات را برگزار می کنند.

فرماندار شیراز متذکر شد که بیش از137 صندوق اخذ رای سیار نیز برای انتخابات در نظر گرفته شده است.

شیبانی در خصوص بیشترین علت رد صلاحیت شده ها در انتخابات نیز بیان کرد: عمده کسانی که تایید صلاحیت نشده اند دارای شرایط قانونی برای حضور در انتخابات نبودند این در حالی است که میانگین سنی افراد حاضر در انتخابات  35-45 سال است.

پایان پیام/پ

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه